Hesnerci nesrećno izgubili u Zrenjaninu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – FK „Radnički“ iz Sremske Mitrovice proteklog vikenda rezultatom 2:1 izgubio je od imenjaka iz Zrenjanina.

FK „Radnički“ (Zrenjanin) – FK „Radnički“ (Sremska Mitrovica) 2:1 (0:0).

Stadion kraj Skobrare u Zrenjaninu. Gledalaca 500. Sudija: Zeljković Nebojša iz Crvenke. Pomoćne sudije Lukić Dušan iz Sombora i Radić Stefan iz Subotice. Delegat: Umićević Radovan iz Žitišta.

Strelci Roksa u 62. minuti za Radnički SM, a Milivojev u 68. i Krtstić u 80. minuti za Radnički iz Zrenjanina.

FK „Radnički“ Zrenjanin: Radović Nemanja, Grbić Nikola (kap), Jovanov Bogdan, Radosavljević Predrag, Matić Žarko, Kiš Robert, Krstić Nikola, Dučić Ognjen, Milivojev Miljan, Kneževic Đorđe, Kovačević Marko. Zamenici igrača: Jevremov Stefan, Bjelica Nikola, Oljača Aleksandar, Rudan Miodrag, Dačaj Edonis, Zakić Miloš, Šarenac Mile. Trener – Mladenović Velibor.

FK „Radnički „Sremska Mitrovica: Veselinović Nenad, Zazić Stefan, Kačar Nemanja, Lovrić Darko (kap), Strniša Dejan, Naglić Aleksandar, Roksa Darko, Skorupan Damir, Simić Danilo, Stević Goran, Bajunović Dejan,
Zamenici igrača: Purić Stefan, Lukić Bojan, Bojić Nenad, Žegarac Nikola, Savić Mladen. Trener – Baljak Darko.

U prvoj utakmici u novom prvenstvu Srpske lige Vojvodina, crveno-beli iz Hesne doživeli su poraz od imenjaka u Zrenjaninu. Hesnerci su tokom čitave utakmice pružili borbenu i požrtvovanu igru. Borili se fudbaleri iz Hesne, stvarali lepe šanse i izgarali na terenu, stvorili su 5 šansi za gol i poveli u 62. minuti golom Darka Rokse iz prelepe akcije, ali ipak na kraju izgubili utakmicu.

Nesrećno primljen gol u 68. minuti, kada je lopta u gužvi pogodila Stevića i promenula pravac i prevarila mladog i odličnog golmana Veselinovića, promenuo je tok utakmice. U 80. minuti domaću su postigli i drugi gol i slavili u ovoj utakmici.

Zrenjaninski Radnički je pod vođstvom novog predsednika i sponzora kluba proslavljenog repezentativca Zorana Tošića, na putu povrtaka stare slave.
Zorana Tošić je prisustvovao utakmici i imao je samo reči pohvale za igru tima iz Hesne.

Hesnerci u sledećem kolu u subotu 26. avgusta dočekuje FK „Omladinac“ iz Novih Banovaca.

Piše/slika: Jovica Stević

Možda Vam se svidi i