Kadetkinje „Sremica“ sa 9:0 slavile u Stajićevu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U okviru desetog kola Razvojne lige mlađih kategorija Srbije za žene grupa Sever kadetkinje ŽFK „Sremice“ bile su gošće vršnjakinja domaćeg ŽFK „Stajićeva“ iz Stajićeva.

Loši vremenski uslovi i veoma hladno vreme nisu sprečili ekipu ŽFK „Sremice“ da odigraju kvalitetnu utakmicu i upišu nove bodove pobedom od 9:0. Strelci na ovoj utakmici: Helena Host, 2 gola koja je ponela i epitet igrač utakmice, Sara Bančević je postigla takođe dva veoma lepa gola kakvi se retko viđaju, Bradara Aleksandra, najbolji strelac ekipe postigla je 3 pogotka i po jedan pogodak postigle su Jovana Pavlović i kapiten ekipe Anja Maričić.

Pored strelaca veoma kvalitetnu igru pokazale su ostale devojke: Suzana Bradara, Katarina Lakatoš, Ana Grujić, Sara Grujić, Sara Zaskalicki, Živanović Ivana, Anđela Matić, Valentina Vuković, Anastasija Bojanović i ostale koje će naredni vikend ugostiti ekipu ŽFK „Vojvodina“ iz Novog Sada i to je utakmica koja će odlučiti koja ekipa će zauzeti prvo mesto i odlazak na završni turnir regiona Srbije.

Utakmica protiv „Vojvodine“ će se igrati na terenu FK „LSK“ u Laćarku u nedelju, 30. aprila sa početkom u 11:30 časova.

Možda Vam se svidi i