Još jedna pobeda „Budućnosti“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 7. maja u Salašu Noćajskom odigrana je prvenstvena utakmica 24. kola Sremske lige u kojoj je domaća ekipa „Budućnosti“ slavila pobedu rezultatom 3:1 protiv ekipe FK „Donji Petrovci“.

Od samog starta domaćini su krenuli jako, sa konstantnim napadima na gol gostiju, a ta taktika vrlo brzo se Salaščanima i isplatila. Prvi pogodak za „Budućnost“ i edini u prvom delu utakmice postigao je Miloš Petrović odličnim udarcem sa 25 metara.

U drugom poluvremenu „Budućnost“ je krenula još ofanzivnije, pa je posle jednog solo prodora Jankovića lopta stigla do Jelikića koji je zaobiša dva igrača gostiju koja su se našla ispred njega u šesnaestercu i poslao loptu u gol. Ubrzo nakon toga fudbaleri „Donjih Petrovaca“ uspeli su da smanje prednost „Budućnosti“ i daju sebi tračak nade, ali samo dva minuta kasnije novi prekid doneo je još jedan pogodak za ekipu iz Salaša. Ovaj put gol je postigao Janković.

Posle ove ekipa „Budućnosti“ se ponovo vratila na peto mesto na tabeli Sremske lige, dok će ekipa „Donjih Petrovaca“ najverovatnije ispasti u niži rang takmičenja.

FK „Budućnost“: D. Čupić, Marjanović, Petrović, Jelikić, Dobo, Mihajlović, Jeftić, Bošković, Đorđić, Janković, G. Simeunović. Igrali još: Milovanović, Vladisavljević, Jesretić. Trener: Aleksandar Sokolović.

Narednu utakmicu „Budućnost“ iz Salaša Noćaskog igra u subotu, 13. maja protiv „Rudara“ u Vrdniku.

Možda Vam se svidi i