Sremska Mitrovica. Rukometaši „Srema“ izgubili su na domaćem terenu od ekipe RK „Dolovo“ iz Dolova tezultatom 28:29 (12:14).

Sudije: Velimir Tošković i Sretan Avramović iz Nove Pazove.
Delegat: Jovana Vračar iz Nove Pazove.
Gledalaca: 100.

U zaostalom četvrtom kolu Prve rukometne lige Srbije ekipa „Srema“ još jednom je razočarala svoje navijače. Prepustili su inicijativu na parketu gostima koji su to iskoristili i vodili tokom celog meča.

„Srem“ ih je pratio u stopu, ali do prvog izjednačenja čekalo se do 56. minuta kada je rezultat iznosio 27:27.

Verni navijači sa tribina očekivali su da će „Srem“ u preostala četiri minuta igrati agresivnije i osvojiti bodove. Gosti se ipak nisu predavali i priveli su utakmicu kraju tako što su za jedan pogodak bili bolji od domaćina i tako veoma vredne bodove za nastavak takmičenja odneli su sa sobom.

RK „Srem“ u prva četiri kola nije zabeležio ni jednu pobedu pa se nalazi na dnu tabele.

Nadamo se da će krizu u kojoj se nalaze brzo prebroditi i da će nas svojim pobedama oduševljavati kao i mnogo boljom igrom na terenu.

RK „Srem“ je igrao u sastavu: Rađenović Vladimir, Kozeljac Dejan-1, Bosančić Nikola, Penezić Marko-2, Nikolovski Stefan, Kutić Nemanja, Mišković Stevan-2, Ujić Stefan-2, Ranković Srđan-2, Popović Nikola-2, Dukić Miloš, Marjanović Miroslav-2, Savić Branko, Dobričić Stevan-2, Glumčević Predrag-2.
Treneri: Dušan Drča i Milutinović Đorđe.

Možda Vam se svidi i