Hala “Pinki”: Rukomet i mali fudbal

Sremska Mitrovica – Narednog vikenda u Poslovno sportskom centru “Pinki” u Sremskoj Mitrovici biće odigrane dve utakmice.

U subotu, 18. marta sa početkom u 17:30 časova biće odigrana prvenstvena rukometna utakmica u okviru Prve lige Srbije između RK “Srem SM” i RK “Crvenka” iz Crvenke.

Ekipa iz Crvenke je dugo godina bila član Super lige Srbije, a sada se nalazi na drugom mestu na tabeli sa ambicijama da se ponovo vrati u najjači rang takmičenja.
“Srem” se nalazi na sredini tabele, ali sa ogromnom željom da pobedi velikog protivnika i tako dokaže da se sa pravom nalaze u ovom stepenu takmičenja i da će mnoge gostujuće ekipe odlaziti iz Mitrovice bez osvojenih bodova.

Istog dana sa početkom u 20:00 časova u okviru Prve futsal lige Srbije ekipa GKMF “Deus Roloplast Mošić” dočekaće KMF “FON” iz Beograda.

“Deus” na svom terenu dočekuje ekipu koja se nalazi na trećem mestu na tabeli i najveće je iznenađenje u drugom delu sezone ovog takmičenja.
Beograđani su doveli u svoje redove velika pojačanja, ali igrači “Deusa” igraju uvek sjajno baš protiv tako jakih ekipa. Još se pamti njihova fantastična igra na meču protiv “Ekonomca” iz Kragujevca pre dve nedelje kada je lider na tabeli jedva izvukao nerešen rezultat.

Domaći igrači se nadaju da će ponoviti istu igru i da će osvojiti bodove na ovom meču.

You May Also Like