„Deus“ izgubio pred domaćom publikom

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbaleri GKMF „Deus futsal“ juče su na domaćem terenu, u PSC „Pinki“ izgubili od KMF „Fon“ iz Beograda rezultatom 1:5 (0:1).

Prvi sudija Božović Dragutin iz Kule, drugi sudija Aleksić Nikola iz Beograda, treći sudija Stantić Tadija iz Subotice. Delegat Pravilović Boris iz Vrbasa. Gledalaca 100.

Pogotke su postigli: Jovanović Goran-1 za „Deus“, Kokotović-1, Manić-1, Josimović-1, Milosavljević-2 za „Fon“.

Igrači „Deusa“ nisu uspeli da zabeleže pobedu na svom terenu u šestom kolu Prve futsal lige Srbije.

Prvo poluvreme imali su domaći igrači daleko veću inicijativu na terenu, ali nisu uspeli da zatresu mrežu gostiju i pored nekoliko izvanrednih šansi.
Opala im je koncentracija samo u jednom trenutku i to 20. sekundi pre kraja prvog poluvremena kada su gosti izvodili korner i poveli sa nula jedan pogotkom Kokotovića što je i bio rezultat sa kojim se otišlo na pauzu.

Branislav Ivanović prati meč sa tribina

U drugom poluvremenu ekipa „Fona“ igrala je mnogo bolje i već u 24. minuti poveli su sa dva nula pogotkom kapitena Manića.

U narednih pet minuta sve je bilo rešeno. Milosavljević postiže pogodak u 27. minuti, a samo tri minuta kasnije isti igrač povećava vođstvo svoje ekipe na četiri gola prednosti.

„Deus“ igra sa golmanom-igračem, ali prave jednu grešku što koristi golman gostiju Josimović i postiže peti pogodak za ekipu „Fona“.

Jovanović Goran je dva minuta pre kraja meča postigao jedini pogodak za „Deus“.

„Deus“ se i dalje nalazi na začelju tabele Prve Futsal lige Srbije, a narednog vikenda gostuje ekipi „Jastrebac“ iz Blaca.

„Deus“ je igrao u sastavu: Đokić Alen, Živanović Borislav, Jovanović Goran, Grabić Dušan, Sladojević Uroš, Krstić Nenad, Miražić Goran, Jovanović Zoran, Simić Nenad, Macanović Stanko,Todić Dušan, Živanović Branislav.
Trener Ratko Grabić. Pomoćni trener Mitrović Budimir.

„Fon“ je igrao u sastavu: Josimović Nikola, Cvetković Nikola, Arsić Nikola, Stanković Andrija, Pešić Pavle, Kalanović Velibor, Kokotivić Stefan, Manić Strahinja, Milosavljević Branislav, Filipović Stefan,
Trener Borko Surudžić.

Dragan Simunović

Možda Vam se svidi i