Derbi utakmice u subotu u hali „Pinki“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 18. marta u Poslovno sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici biće odigrane tri utakmice.

U 16:00 časova u okviru Prve Vojvođanske lige u kuglanju sastaće se KK „Srem“ i KK „13. Maj“ iz Novog Sada.

Prvenstvena rukometna utakmica u okviru Prva liga Srbije između RK „Srem SM“ i RK „Crvenka“ iz Crvenke počinje u 17:30 časova.

Ekipa iz Crvenke nalazi se na drugom mestu na tabeli sa velikim ambicijama da se vrati u Super ligu gde je dugo godina sa velikim uspehom igrala.
Rukometna „mašina“ Srema na svom terenu je nasavladiva, uvek su igrali sjajno protiv jakih ekipa tako da će i ova utakmica biti pravi rukometni praznik za gledaoce.

Za kraj dana ostaje mali fudbal. Početak utakmice između GKMF „Deus Roloplast Mošić“ i KMF „FON“ iz Beograda zakazan je za 20:00 časova. Utakmica se igra u okviru Prve Futsal lige Srbije.

Ekipa iz Beograda zauzima treće mesto na tabeli i u drugom delu prvenstva beleži samo pobede na utakmicama.
Igrači „Deusa“ igraju u odličnoj formi, pa se spremaju da zabeleže pobedu na svom terenu i da se učvrste na sredini tabele ovog našeg najjačeg takmičenja u malom fudbalu. Utakmica će sigurno obilovati sjajnim akcijama, golovima i velikom borbenošću na terenu obe ekipe.

Ulaz na sve utakmice je besplatan.

You may also like