Sremska Mitrovica – Fudbaleri „Podrinja“ iz Mačvanske Mitrovice igrali su nerešeno u Moroviću sa domaćim Jedinstvom. I pored žala za ispuštenom prednošću, u klubu smatraju da su oštećeni.

Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 0:0, ali je i do tada suđenje bilo veoma loše, navode iz kluba. Sve je, međutim, i pored poništenog gola i dva nedosuđena penala moglo da se završi dobro po mačvanske crveno-bele jer je Ljubiša Vitas makazicama zatresao mrežu domaćina u osamdesetom minutu. Prema rečima generalnog sekretara Milana Jevtića, loše suđenje je zaokruženo priznavanjem izjednačujućeg gola Jedinstva pred sam kraj utakmice, koji je postignut iz ofsajda. „Veoma smo razočarani, i čak smo razmišljali da se žalimo na suđenje, ali zbog renomea kluba i čiste sportske priče to nećemo uraditi“, navodi Jevtić ističući nadu da će se dobar rad ekipe tokom ove sezone vratiti.

„Podrinje“ se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 47 bodova, koliko ima i rumski „Prvi maj“, ali uz bolji međusobni skor, što bi Mačvane, u slučaju da tabela ostane ovakva, odvelo u baraž za plasman u Novosadsko-sremsku zonu.

Narednu utakmicu FK „Podrinje“ igra protiv popinačkog Napretka.

Možda Vam se svidi i