Male Sremice srebrne

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kadetkinje Ženskog fudbalskog kluba “Sremice” u velikom finalu Razvojne lige futsala Vojvodine, iako su izgubile od ŽFK,,Vojvodine“ rezultatom 2:1, pokazale su odličnu igru i timski duh.

“Sremice” su ostvarile veliki uspeh, a svojom igrom tokom cele lige pokazale celoj Vojvodini, pa i Srbiji, da su one novi talas fudbalerki na koji cela javnost treba da obrati pažnju.

sremice1

Uprkos tome što dolaze iz male sredine i što su na samom početku učenja fudbala i svega sto fudbal kao sport donosi, one su juče pokazale da se ženski fudbal ne igra samo u Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Nišu i drugim gradovima gde ženski fudbal ima tradiciju.

Sama utakmica je bila baš ono što treba da bude, pravo finale, jer su ga igrale ekipe koje su tokom ligaškog dela međusobno odigrale dve utakmice i po jednom su slavile obe ekipe. Uz puno šansi, puno lepih akcija i dosta duela “Sremice” su vodile tokom cele utakmice, ali pred sam kraj koncentracija je popustila i na žalost faktor sreće odlučio je pobednika.

sremice

Devojke koje su dostojno branile boje kluba tokom ove lige su: Tijana Bojadžija, Anja Maričić, Saška Galetić, Jovana Đuričić, Suzana Bradara, Lea Kobal, Sara Bančević, Anđela Matić, Ivana Belić, Ana Grujić, Sara Zaskalicki i Jovana Pavlović.

sremice2

You may also like