Sremska Mitrovica – Fudbalski klub „Budućnost“ iz Salaša Noćajskog nastavio je sa pripremama za drugi deo svoje debitantske sezone u Novosadsko sremskoj ligi.

Prema rečima golmana Salaščana, Dragoslava Čupića, teži deo priprema je prošao, na redu je uigravanje ekipe na nekoliko prijateljskih utakmica.

U narednom periodu FK „Budućnost“ odgraće ukupno četiri prijateljske utakmica i to protiv FK „Hajduk Stanko“ (Crna Bara), FK „Hajduk“ (Divoš), FK „1. Maj“ (Ruma) i FK „Radnički“ (Sremska Mitrovica).

buducnost

„Za sada se ne zna koliko klubova sa tabele ispada iz lige, ali na to ne bi trebalo ni da obraćamo pažnju, naš cilj je da u ovoj debitantskoj sezoni ostvarimo opstanak u ligi, a to garantuje neko deseto, jedanaesto mesto i misli uprave kluba i igrača su usmerene ka tim pozicijama“, rekao je Čupić i dodao da je uprava kluba obezbedila adekvatne uslove za pripreme i da trener Sokolović ima sve igrače na raspolaganju na treninzima.

Ekipu su tokom prvog dela priprema pojačali Rajić i Savić iz FK „LSK“ Laćarak, Đonlić iz FK „Zeka Buljubaša“ Ravnje i Vuković iz FK „Napredak“ Šuljam, dok je ekipu napustio jedan od najboljih igrača, Dragiša Stanić.

Fudbalski klub „Budućnost“ iz Salaša Noćajskog posle prvog dela sezone trenutno se nalazi na četrnestom mestu tabele sa 13 osvojenih bodova.

Možda Vam se svidi i