35. Memorijalni turnir FK Sloge iz Erdevika

Od strane Ozon
0 komentar

Radnički(SM) – LSK(Laćarak) 4:0 (1:0)

Erdevik: Stadion Sloge, gledalaca 250. Sudija: Mihajlo Ždinjak sa pomoćnicima Stefan Mirzović i Stefan Končar. Strelci: Bojić 42., Skorupan u 50., Milojević u 52, i Sovilj u 54. minuti za Radnički.
004-FK LSK-Lacarak

001-FK Radnicki-Sremska Mitrovica

RADNIČKI: Šivoljicki, Novaković, Ninković, Đ.Simikić, Lovrić(kapiten), Savinović, Sovilj, D.Bojić, Barić, Kovačić, Skorupan. Igrali su još: Petrović, Džibrić, Kostadinović, Simjanovski, Stupar, G.Bojić, Savić, Krstić, Berić, Milojević. Trener Darko Baljak.

LSK: Aleksić, Radulović, Ivin, Lađevac, Strniša, Stajčić, Mihajlović, Trubić, Rudić, Vukotić, Jošić. Igrali su još: Ovšek, Ščurk, Vuletić, Morak, Dronić, Pajić, Milaković, Marjanović. Trener Darko Gavrilović.

Na 35. tradicionalnom turniru Erdevičke Sloge na prvoj utakmici sastali su se mitrovački Radnički i LSK iz Laćarka. U zanimljivoj i borbenoj utakmici, tim LSK-a uspeo je samo u priv dvadeset minuta da pruži ozbiljniji otpor, danas vrlo raspoloženim i nezadrživim Hesnercima.

U drugom poluvrmenu u roku od četiri minute, izabranici mladog trenera Draka Baljka, su u silovitim i nezadrživim napadima, deklasirali su tim komšijskog LSK-a. Tada su razigrani fudbaleri Radničkog postigli tri efektna i prelepa gola. Golovi su postignuti posle uigranih, lepršavih i preciznih akcija i tačnih dodavanja. Igraći Radničkog stvorili su još 5-6 stopostotni šansi, tako da je pobeda Hesnarca mogla da bude i ubedljivija.

Prepuno gledalište na stadionu sa aplauzima i ovacijama ispratilo je fudbalere iz Hesne, koji su pokazali zašto su prošle sezone u prvenstvu Srpske lige Vojvodina, bili jedna od najboljih ekipa i naozbiljniji kandidata za ulazak u Prvu ligu Srbije.

Uprava i stručni štab Radničkog, koji je pojačan za Budimira Mitrović a-Budišu, legendu mitrovačkog fudbala, može da bude zadovoljna prikazanom igrom i zalaganjem, pred start prvenstava, koji počinje 13. Avgusta, gde Hesnerci gostju Cementu iz Beočina.

U drugoj utakmici turnira, sastali su se domaća Sloga i Radnički iz Šida, gde je Radnički pobedio sa 2:1 iako je Sloga vodila 1:0. U finalu turnira koji se igra u nedelju 31. jula u 17:30 ha u borbi za treće mesto sastaće se Sloga i LSK, a u 19:30 ha u finalu turnira, sastaće se mitrovački i šidski Radnički.

Jovica Stević

Možda Vam se svidi i