Sremska Mitrovica – Vikend koji nas čeka obiluje raznim sportskim dešavanjima, pa će tako tokom subote i nedelje biti odigrano nekoliko fudbalskih, odbojkaških rukometnih i košarkaških utakmica.

Fudbal:
U subotu, 24. oktobra sa početkom u 14:00 časova na stadionu Radničkog u okviru Srpske lige Vojvodina sastaće se FK „Radnički“ i FK „Dunav“ iz Novih Banovaca.

Istog dana u isto vreme na stadionu Podrinja u Mačvanskoj Mitrovici u okviru Sremske lige sastaće se FK „Podrinje“ i FK „Partizan“ iz Vitojevaca, dok će fudbaleri „Mitrosa“ na domaćem terenu dočekati fudbalere „Slobode“ u utakmici Međuopštinske lige Srem. Utakmica takođe počinje u 14:00 časova.

odbojka-mreza

Odbojka:
U subotu, 24. oktobra sa početkom u 18:00 časova u okviru Prva lige Srbije u Poslovno sportskom centru „Pinki“ sastaće se ŽOK „Smederevo“ i GŽOK „Eaton Srem Tempo“.

U nedelju 25. oktobar sa početkom u 16:00 časova u u PSC „Pinki“ odigraće se prvenstvena utakmica u odbojci između GOK „SREM EATON II“ i OK „MLADOST“ izTurije.

Rukomet:
U subotu, 24. oktobra oktobra u PSC „Pinki“ sa početkom u 09:00 održaće se Liga mlađih kategorija u rukometu za dečake u tehničkoj organizaciji organizator rukometnog kluba „Srem SM“.

Kuglanje:
U subotu 24. oktobar u PSC „Pinki“ sa početkom u 16:00 časova u okviru Prve vojvođanske lige odigraće se prvenstveni meč u kuglanju između KK „Srem“ i KK „Spartak“ iz Debeljače.

Možda Vam se svidi i