Sremska Mitrovica – Fudbaleri „Radničkog“ iz Sremske Mitrovice u prvoj utakmici u okviru ovogodišnjeg prvenstva Srpske lige Vojvodine ubedljivim rezultatom 3:1 savladali su FK „Senta“ iz Sente. Utakmica je odigrana na stadionu FK „Senta“, pred oko 250 gledalaca.

Strelci: 59 min Balaban za FK „Senta“, Vukobrat u 14 min, Trebovac u 72 min i Simikić N. u 86 min za FK „Radnički“.

Radnički: Petrović, Ristić, Josimov, Simikić Đ, Vukobrat, Mićić, Šarić, Simikić N, Zeljko, Trebovac, Savićević igrali su: Živković, Sovilj i Đurđević.
Trener: Željko Milošević.

buducnost

Dok su u „Radničkom“ slavili prvu pobedu, svoj debitantski meč u Novosadsko – sremskoj ligi, protiv FK „Veternik“ fudbaleri „Budućnosti“ iz Salaša Noćajskog završili su bez postignutog, ali i primljenog gola. FK „Budućnost“ Salaš Noćajski – FK „Veternik“ 0:0. Utakmica je odigrana pred oko 200 gledalaca na stadionu FK „Budućnost“ u Salašu Noćajskom.

Salaščani su od samog starta ušli napadački u ovaj meč, ostvarili su nekoliko dobrih prilika, ali ni jedna od njih nije završena golom. U 62 minutu, vrlo zanimljivu utakmicu, glavni sudija Vukćević bio je primoran da prekine zbog loših vremenskih uslova. Nakon pauze od pola sata utakmica je nastavljena.

Budućnost: Čupić, Simeunović V, Đukić, Bošković, Janković, Šarić, Grujić, Mihajlović, Stanić, Cvijanović, Radosavljević, igrali su još i Simeunović G, Kiš i Rogo.
Trener: Ratko Grabić.

Možda Vam se svidi i