Tri kategorije – tri pehara

Sremska Mitrovica – Danas je u Gradskoj kući organizovan svečani prijem za rukometašice ženskog rukometnog kluba “Srem” koje su tokom ove sezone obezbedile tri pehara u tri različite kategorije.

Rukometašice “Srema” ponele su titulu klubskog prvaka Vojvodine u kategorijama mlađih pionirki, juniorki i kadetkinja i kao ni jedan ženski rukometni klub do sada u Vojvodini objedinio tri titule.

rukomet1

Na prijemu o uspehu kao i o sledećim izazovima koji predstoje mladim rukometašicama govorio je trener Dragan Krstić, koji je osvrćući se na postignuti upeh naglasio značaj takmičenja koja u narednom periodu tek predstoje, a to su Državna prvenstva.

rukomet2

“Da je zaista veliki uspeh biti prvak Vojvodine u tri kategorije je jasno, ali to neka bude samo početak, jer mnogo teže će biti sledeće godine odbraniti te titule. Sada treba da se fokusiramo na Prvenstvo Srbije, to je jedan san i pokušaćemo da ga ostvarimo, konkurencija će biti žestoka, ali mi smo spremni za izazove”, rekao je Krstić.

Nemanja Crnić generalni sekretar Sportskog saveza grada Sremska Mitrovica iskoristio je ovu priliku da istakne značaj rada sa decom, kao jednog velikog potencijala koji sa minimalnim ulaganjima može da postigne dobre rezultate.

Pored mladih rukometašica, trenera i sekretara sportskog saveza na prijemu su prisustvovali i načelnik za kulturu, sport i omladinu Ilija Nedić, roditelji, kao i predstavnici medija.

rukomet4

Najavljena Prvenstva Srbije održaće se u Aranđelovcu 26. i 27. aprila za juniorke, 31. aprila i 1. maja za kadetkinje i 3. i 4. maja za pionirke.

You May Also Like