Sremska Mitrovica – U 28. vanrednom prvenstvenom kolu Srpske lige Vojvodina u Sremskom derbiju u Šidu Radnički iz Hesne u najboljoj utakmici odigranoj na strani u ovom prvenstvu nadigrao je imenjaka u svim elementima igre i zasluženo ih pobedio rezultatom 3:2.
Već u 24. minuti brzonogi Lacković pobegao je odbrani Radničkog i postigao vodeći gol.

Posle vodstva Hesnerci su imali šansi da napune mrežu domaće ekipe, međutim stative, prečke i odlične intervencije golmana spasle su ih težeg poraza.
I kako već biva u fudbalu u 41. minuti preko Smajića domaća ekipa dolazi do izjednačenja.

U nastavku igre rastrčani i razigrani Hesnerci prvo u 51. minuti sjajnim pogotkom Sovilja dolaze u vođstvo od 1:2, da bi u 60. minuti, preko neuhvatljivog Trebovca došli u vodstvo od 1:3.
U 80. minuti sudija Momčilović svirao je najstrožu kaznu za domaću ekipu koju je izveo Živković, a Relić odbio loptu, koju je Živković iz drugog puta poslao u mrežu.

Što se prvenstvo bliži kraju Hesnerci igraju sve boljei lepše, a zato je saslužan agailni i perspektivni trener Sveta Petković, koji je Hesnercima ulio snagu i motiv da posle slabih partija nastve da pobeđuju.

Posledenja utakmica u Hesni i oproštajna u ovoj sezoni igra se protiv Sloge iz Temerina igra se u NEDELJU sa početkom u 17:30 časova.

Zadnja dva kola moraju se igrati u nedelju u isto vreme.

Možda Vam se svidi i