Sremska Mitrovica – ŽFK Sremice – ŽFK Sloga Zemun 0:12 ; 0:6, stadion Podrinja, Mačvanska Mitrovica.
Najmlađi klub u Srbiji ŽFK Sremice, osnovan u aprilu ove godine ugostio je na stadionu Podrinja, najstariji ŽFK Sloga iz Zemuna koji postoji već 44 godine.
Odigrana je prijateljska utakmica u Mačvanskoj Mitrovici, na kojoj nisu bili važni rezultati već sport, uvežbavanje i druženje. Iako su fudbalerke Sloge iskusnije i uigranije, Sremice se nisu dale, pokazale su svoj napredak i želju za dobrom igrom.
Odigrana utakmica sa ekipom Sloge koja se nalazi u prvoj ligi, bila je dobro iskustvo Sremicama koje tek ulaze u takmičenja i pravu borbu.
Sremice uskoro očekuju poziv u drugu Ligu Sever, koja pripada fudbalskom savezu Vojvodine, registraciju igračica i obaveštenje o  početaku utakmica.

ŽFK Sremice: Janković Slavica, Kostadinović Aleksandra, Kostadinović Marija, Brmbota Jasna, Bobić Jovana, Milošević Mirela, Nedimović Danijela, Mitrović Minja, Todorović Nada, Farkaš Kristina, Samac Nataša, Cetinović Maja, Bogdanović Teodora, Krnjajić Milena, Turan Slađana, Ćirić Milica, Urošević Jovana.Trener Slobodan Kekić.

You may also like