Sremska Mitrovica – U prvoj pripremnoj utakmici u sklopu priprema za novo prvenstvo u III ligi – grupa Vojvodina, mitrovački Radnički gostovao je Mačvanskoj Mitrovici.

Domaći tim Podrinja, član II Sremske lige, je izgubio od ekipe Mitrovčana sa ostvarenim rezultatom 0:5.

U taboru mitrovačkog Radničkog se radi po čitav dan,  sve u cilju da ekipa i čitav klub što spremnije dočekaju Finale kupa Vojvodine, koje se igra u subotu 10. avgusta, protiv Jadrana iz Feketića. Tim Radničkog je zadržao isti igrački kadar. Crveno-beli će biti iskusniji za jednu odigranu sezonu u trećoj ligi.

Trenutno se izvode radovi na izgardnji i rekonstrukciji pomoćnog terena, koji će imati dimenzije 100 metara dužine i  65 metara širine i omogućavaće odigravanje zvaničnih utakmica. Završeno je kompletno farbanje ograde i prostorija u klubu i zamenjena je trava na na glavnom terenu. Spremno se dočekuje dolazak komisije Fudbalskog Saveza Vojvodine koja treba da da dozvolu za takmičenje u Srpskoj ligi.

Ugovorene su sve prijateljeske utakmice.

Subota, 20. jul u 17:00 časova: FK Loznica – FK Radnički

Sreda, 23. jul u 17:00 časova: FK Omladinac (Novi Banovci) – FK Radnički

Subota, 27. jul u 17:00 časova: FK Cement (Beočin) – FK Radnički

Sreda, 31. jul u 17:00 časova: FK Radnički – FK Hajduk (Kula)

Subota, 3. avgust u 17:00 časova: Turnir u Erdeviku: FK Radnički (Šid) – FK Radnički (Sremska Mitrovica)

Nedelja, 4. avgust u 19:00 časova: Finale u Erdeviku: FK Sloga (Erdevik) – FK Radnički (Sremska Mitrovica)

Subota, 10. avgust u 17:00 časova: Novi Sad, Finale Kupa: FK Radnički – FK Jadran (Feketić)

U nedelju, 18. avgusta počine prvenstvo Srpske lige grupa Vojvodina. Konferencija klubova Srpske lige-Vpjvodina, gde će biti izvučeni parovi, biće održana 7. avgusta u Kući fudbala u Staroj Pazovi. Mitrovački Radnički i svi u klubu su spremni za nove izazove koje očekuju klub, u svojoj 93. godini postojanja.

 

 

You may also like