Sremska Mitrovica – Radnički(SM)-Tekstilac(Odžaci) 1:2 (1:0)
Na stadionu u Hesni još jedan poraz creveno-belih. Mitrovački Radnički je zastao na korak od plasmana u Prvu ligu Srbije, jer je poražen, zasluženo od odličnnog tim Tekstilca iz Odžaka. U trenucima kada je posle odličnog prolećnog starta, Hesnercima Prva liga bila na dohvat ruke, usledilo je otrežnjenje.

Domaći tim je odlično počeo utakmicu. Kapiten Skorpan je postigao efektan gol iz slobodnog udarca u 32. minuti. Propustili su domaći fudbaleri nekoliko izglednih šansi. U drugom poluvremenu ponestalo im je snage. Borili su se pošteno, zalagali su se i ne može im se ništa zameriti.

Gosti su postigli dva lepa gola. Sudbinu Radničkog zapečatio je odlični Marko Sekeruš. Prvo je glavom postigao izjednačujući gol u 69. minuti. Odličnim šutem sa 25 metara Sekeruš je stavi tačku na ovu utakmicu i raspršio sve nade Heneraca o istorijskom plasmanu u Prvu ligu Srbije. Do kraja prevenstva ima još tri utakmice i još postoji nada da u slučalu kiksa Doline iz Padine dođe do preokreta. Hesnercima ostaje još vera i nada da se čuda u fudbalu dešavaju.

RADNIĆKI: Relić 5, Pavlović 5, Stević 6, Pršić 6, Mijić 5, Ninković 6, Trebovac 5, Sovilj 6, Vučković 6(Đurđević 5 ), Skorupan 6, Lacković 5(Ivić 5).

 

 

You may also like