Sremska Mitrovica – Džudo klub Tehnolog Sremska Mitrovica, 23. novembra, učestvovao je na džudo prvenstvu Vojvodine, u kategoriji poletaraca. Prvenstvo je održano u hali sportova u Rumi. Na prvenstvu Vojvodine učestvovalo je 260 takmičara i takmičarki iz 29 klubova iz cele Vojvodine.
Krunu veoma uspešne sezone za džudo klub Tehnolog Sremska Mitrovica predstavlja osvajanje titule najuspešnije ekipe u Vojvodini u kategoriji poletarki. Odlična i izuzetno talentovana ekipa zlatnih devojčica i izuzetnih boraca nastupila je u sastavu: Zaskalicki Sara, Jakovljev Anastasija, Matajić Ivana, Radaković Isidora i Trećaković Katarina.
Grad Sremska Mitrovica konačno ima svog prvaka u Vojvodine u džudou i to je Zaskalicki Sara. Fantastična i vanserijski talenovana Sara je odličnim borbama u veoma teškoj konkurenciji došla do pobedničkog postolja i titule najbolje u Vojvodini. Ovoj devojčici po mišljenju njenog trenera Dejana Debeljaka smeši se veoma uspešna i trofejna internacionalna karijera.

Najbolje u  Vojvodini - poletarke džudo kluba Tehnolog

Pojedinačni plasman džudista Tehnologa izgleda ovako:
Zaskalicki Sara u kategoriji do 43 kg. poletarke prvo mesto i zlatna medalja,
Jakovljev Anastasija u kategoriji do 25 kg. poletarke treće mesto i bronzana medalja, Matajić Ivana u kategoriji do 28. kg. poletarke treće mesto i bronzana medalja,
Radaković Isidora u kategoriji plus 43 kg poletarke treće mesto i bronzana medalja.
Bez medalja ovoga puta ostali su: Petrović Nikola, Debeljak Zoran, Matajić Darko i Trećaković Katarina.

Najbolja u Vojvodini - Zaskalicki Sara

Goran Božić

You may also like