Sremska Mitrovica –

Mitrovački džudo klub Tehnolog nastavlja svoju seriju odličnih rezultata. Dokaz za to je činjenica da mitrovački džudisti na svakom turniru na kom se pojave osvajaju najsjajnija odličja. Kada tehnolozi odlaze na takmičenja nije više pitanje da li će nešto osvojiti već sa koliko medalja će se vratiti  kući.

Mladi džudisti džudo kluba Tehnolog proteklog vikenda su učestvovali na XXXI MEĐUNARODNOM TURNIRU 8 MART u hali sportova u  Zrenjaninu. Na ovom turniru učestvovalo je četrdeset klubova i preko 450 takmičara iz Srbije i regiona. Devet takmičara Tehnologa predvođeni vrsnim pedagogom,licenciranim trenerom i majstorom džudoa Dejanom Debeljakom u izuzetno velikoj konkureciji na ovom veoma kvalitetnom turniru ukupno su osvojili četiri medalje. Na svom prvom takmičenju zablistala je takmičarka Tomašević Nina koja je osvojila prvo mesto i zlatnu medalju. Božić Alisa, Jakovljev Anastasija i Debeljak Zoran odličnim borbama u veoma jakoj konkurenciji osvojili su bronzane medalje.

Nisu svi učesnici mogli da se domognu odličja. Danas su na tom putu poklekli Jakovljević Tijana, Zaskalicki Sara, Jakovljević Bora, Petronić Nikola i Radaković Isidora. Isidora je morala zbog povrede predati polufinalnu borbu i borbu za prvo mesto.

Mali mitrovčani ime svog kluba i  grada sa uspehom i ponosom predstavljaju širom zemlje i inostranstva, i pitanje je samo vremena kada će neko od ove dece zablistati i na evropskoj i svetskoj sceni.

 

Džudo klub Tehnolog Sremska Mitrovica

You may also like