Zatvorena IX školska Olimpijada

Sremska Mitrovica – Danas u 15:00 časova, u prepunoj sali Poslovno sportskog centra Pinki u Sremskoj Mitrovici, održano je svečano zatvaranje IX školske Olimpijade učenika Republike Srbije.

 

Svečanom zatvaranju su, pored učesnika Olimpijade i gledalaca, prisustvovali Branislav Nedimović gradonačelnik Sremske Mitrovice, Željko Tanasković predsednik saveza za školski sport Republike Srbije i Dragan Atanasov pomoćnik ministra za omladinu i sport vlade Republike Srbije, koji je IX školsku Olimpijadu uz gromoglasan aplauz proglasio zatvorenom, nakon čega je usledilo gašenje olimpijskog plamena.

Gradonačelnik Branislav Nedimović se tokom govora, zahvalio svim takmičarima na učešću u ovogodišnjoj Olimpijadi kao i volonterima, organizatorima, savezu za školski sport i ministarstvu za omladinu i sport Republike Srbije na prilici koju je Sremska Mitrovica dobila da se pokaže kao domaćin.

Gradonačelnik je naglasio da je ovogodišnja Olimpijada bila i uvertira za još jedno veliko dešavanje u Sremskoj Mitrovici. Naš grad će još jednom dobiti priliku da se pokaže kao domaćin i sledeće godine u martu mesecu ugosti učesnike takmičenja Atletskog kupa Evrope za seniore.

 

 

You May Also Like