Rukometašice Srema ubedljive i sigurne

Sremska Mitrovica – U okviru 18.kola Druge lige Srbije u petak 6.Aprila u hali Poslovno sportskog centra Pinki u Sremskoj Mitrovici domaći Srem ubedljivo je porazio gošće iz Sombora, ekipu Ravangrad, rezultatom 34:20 ( 15-6 ) .

Vrlo zanimljiva utakmica u kojoj je publika mogla da uživa u sjajnim potezima domaćih rukometašica ,posebno najboljeg igrača utakmice nezaustavljive Suzane Miličić koja je postigla čak 15 golova. Gostujuća ekipa pojačana igračicama superligaša iz Bačke Palanke i uz prisustvo prvog čoveka kluba očekivala je da pokuša da dođe do preko potrebnih bodova za plasman u Prvu ligu baš u Sremskoj Mitrovici.  Već posle nekoliko minuta bilo je jasno da su igračice Srema  apsolutni hit ovog proleća. Pogled na tabelu kaže da je Srem sada već sigurno obezbedio plasman u Prvu ligu Srbije i da će od sledeće sezone biti jedini predstavnik Sremske Mitrovice u loptaškim sportovima na republičkom prvoligaškom nivou.

Predsednik ŽRK Srem Nemanja Crnić bio je vrlo nezadovoljan suđenjem na ovoj utakmici i nakon susreta izrazio je svoje negodovanje što se domaća ekipa sprečava da pobeđuje sa većom razlikom. Klub je doneo odluku da u budućnosti traži izuizeće sudijskog para sa ove utakmice.

ŽRK Srem: Savinović-2, Vojvodić-5, Plavljanić-1, Samac, Đokić-2, Miletić-1, Miličić-15, Ostojić, Bakša, Šupurić, Savić-1, Milić-3, Pavlović, Uskoković-3, Varga

Igrač utakmice: Suzana Miličić ( ŽRK Srem )

 

You May Also Like