Sremska Mitrovica – Najmlađe seniorke u istoriji Ženskog rukometnog kluba Srem, Nataša Pavlović i Aleksandra Bakša započele su pripreme pionirske reprezentacije Srbije u nedelju 01. aprila.

Dve talentovane devojčice rođene 1999.godine, selektirane su u prošloj godini na reprezentativni kamp u Krupnju a poziv selektora dočekali su u debitantskoj sezoni za seniorsku ekipu u Drugoj ligi Srbije.

Kvalitet igre, upornost, odnos prema trenažnom procesu ali i ljudski šarm ove dve mlade dame već sada čini prepoznatljivim likovima svima koji gledaju rukomet širom Vojvodine.

Rukomet u Sremskoj Mitrovici ne mora da brine o budućnosti jer deceniju pred nama sigurno će obeležiti ove dve izuzetne devojčice. Predsednik ŽRK Srem, Nemanja Crnić ističe da na regionalni skup pionirske reprezentacije Srbije očekuje poziv za najmanje još dve igračice ovog kluba tako da će se broj reprezentativaca u klubu popeti na šest.

Podsetimo u seniorskoj ekipi brane Jovana Risović, seniorski reprezentativac Srbije i Višnja Varga, kadetski reprezentativac Srbije.

 

You may also like