Sremska Mitrovica – U subotu 23. i nedelju 24. juna, u Sremskoj Mitrovici održaće se prvi ženski Međunarodni turnir za odbojkašice pod nazivom „Aurelio Kup“.

Organizacija ovog turnira za kadetkinje, koji bi trebao da postane i tradicionalan, pripala je Gradskom ženskom odbojkaškom klubu „Eaton Srem Tempo“, Gradu Sremska Mitrovica, i Gradskom odbojkaškom savezu Sremska Mitrovica.

Na predstojećem turniru učestvovaće 12 ekipa, podeljenih u 4 grupe, a utakmice će se odigravati u Poslovno sportskom centru „Pinki“, Sali Mitrovačke Gimnazije i Prehrambeno-hemijske škole.

Početak takmičenja zakazan je za subotu u 09:00 sati, dok će nadmetanje u nedelju početi u 11:00 sati, a finalan meč odigraće se u nedelju u 16:30 u Sali Mitrovačke Gimnazije.

Na „Aurelio Kupu“ učestvuju četiri ekipe iz Poljske, reprezentacija grada Lođa, Abis I, Dargfil Tomazow i Abis Lođ, i osam ekipa iz Srbije, OK Crvena Zvezda iz Beograda, OK Roda iz Beograda, OK Jagodina, OK Lazarevac, ŽOK Ruma, OK Zaslon Šabac, OK Prvi Tempo i ŽOK Srem.

Organizatori ovog turnira pozivaju sve ljubitelje odbojke da posete jedan od najkvalitetnijih turnira u zemlji i uživaju u odbojci kakva do sada u Sremskoj Mitrovici nije viđenja.

 

Ulaz na „Aurelio Kup“.je slobodan.

 

You may also like