Sremska Mitrovica – Stadion u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.
Gledalaca 100. Glavni sudija: Svetlana Bičić iz Rume.
Strelci: Janković u 20. minuti iz jedanajsterca, Josimov u 25. i N. Tošić u 71. minuti za Donji Srem.

DONJI SREM: Starčević, Marković, Vukobrat, Lakić-Pešić, Košutić, Janković, Jovanović, B. Tošić, Jeličić, Aščerić. Igrali su još: Šegavac, Babić, Prljević, Radišić, Čortanić, N.Tošić, Petrović, Zeljko, Rintov i Matić.

RADNIĆKI: Šivoljicki, Stević, Ivić, Bosančić, Radovanović, Ninković, Ristić, Vasiljević, Đurđević, Skorupna, Prokić. Igrali su još: Relić, Cvjetić, Pavlović, Manev, Simjanovski, Gačić, Vukolić, Mijić i Živanović.

FK Radnički jesenji prvak Vojvođanske lige-Zapad i FK Donji Srem, jedan od kandidata za ulazak u Super ligu Srbije, odigrali su kvalitetnu, borbenu i interesantnu utakmicu u Sporskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Pećinčani su poveli u 20. minuti nakon prestrogo dosuđenog jedanajsterca, kada je štoper Radničkog. Radovanović u borbi za loptu srušio B. Tošića. U 25. minutu Josimov je postigao efktan gol iz slobodnog udarca.

U drugom delu utakmice iskusnija i kvalitetnija ekipa Donjeg Srema zatvorenom i sigurnom igrom sačuvala je vođstvo. Fudbaleri Radničkog su imali nekoliko izglednih šansi, odlično su parirali Donjem Sremu, ali nisu uspeli da postignu gol. Tačku na ovu zanimljivu utakmicu, stavio je u 71. minuti N. Tošić, postigavši treći gol za Donji Srem.

You may also like