Sremska Mitrovica – U subotu 26. Marta u francskom gradu St Cyprien održan je medjunarodni judo turnir za starije pionire, gde je nastupilo 825 takmičara iz 24 zemlje. U sastavu reprezentacije Srbije učestvovala su dva takmičara iz Judo kluba LSK , a to su Valentina Šćurk i Boris Sladić. U kategoriji do 52 kg Valentina Šćurk osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju, a Boris Sladić osvojio je peto mesto u kategoriji do 55.kg.
U subotu 26. Marta održan je i IV ekipni medjunarodni judo turnir za pionire i kadete, judo klub LSK na ovom takmičenju osvojio pero mesto. U pojedinačnoj konkurenciji za kadete najbolja kadetkinja judo kluba LSK Laćarak Nada Panić zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju.
Juče, 27. Marta u Zrenjaninu održano je državno prvenstvo u sambu za kadete i juniore, a džudo klub Lsk iz Laćarka na ovom takmičenju osvojio je ukupno 6 medalja i to: Darko Stošić zlatnu medalju, Marko Živanović i Jovana Jugović srebrne medalje, Nikola Vorkapić, Tijana Konjević i Nada Panić bronzane medalje.

You may also like