Rukometašice Srema sve bliže prvoj ligi

Sremska Mitrovica – U okviru 10.kola Druge rukometne lige Srbije grupa „SEVER“ rukometašice Srema juče su ugostile ŽRK Radnički iz Bajmoka, jednog od najvećih protivnika za sredinu tabele i plasman u prvoligaško društvo.

Od prvog do poslednjeg minuta ove utakmice bio je poznat pobednik, krajnjih 27-16,poluvreme 14.8 za ekipu Srema pokazuju da pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Posle dva gostovanja na kojima su sremice preživele sudijske nepravde i otimanje bodova ova utakmica je poslužila kao pravi pokazatelj o trenutnoj vrednosti tima. Od gošći se očekivao mnogo veći otpor i pokušaj da eventualno dobrim rezultatom preskoče Srem na tabeli ali razlika u kvalitetu je bila prevelika za iole dramatičan duel. U sledeća dva kola Srem će biti domaćin ekipama Vrbasa i Spartaka iz Subotice i imaće jedinstvenu priliku da sa dve nove pobede ispuni zacrtani cilj u borbi za sredinu tabele i plasman u prvoligaško društvo.

Svoju sledeću utakmicu rukometašice će odigrati u ponedeljak 28. novembra 2011. sa početkom u 20 časova u PSC Pinki protiv Vrbasa, možda i najvažniju u ovoj sezoni protiv direktnog protivnika za plasman u elitno društvo Srbije.

ŽRK Srem: Varga(5 odbrana), Gudurić-2, Vojvodić, Plavljanić-1, Samac-2, Đokić-8, Mitrović, Uskoković-4, Jovanović-8, Risović ( 11 odbrana), Savić-2, Bošnjak

ŽRK Radnički Bajmok: Hajnal-2, Džapić-3, Sakač, Tumbas 1, Makulović, Petrić-1, Žigmond-3, Komenda-1, Radulović, Kosanović, Rotflug-5, Vokić, Tot

Igrač utakmice: Jovana Risović( Srem)

You May Also Like