Sremska Mitrovica – Hesna-Gledalaca 350. Sudija: Bčažon(Ruma). Strelci: Prokić u 75. i 76. mnuti za Radnički. Žuti kartoni: Ristić(Radnički), Savić, Stoisavljević i Jelić(Omladinac)

RADNIČKI: Šivoljicki 8, Stević 8, Savinović 8, Ivić 8, Radovanović 8, Ninković 8, Ristić 8(Živanović 8), Bosančić 7(Đurđević 8), Vasiljević 7, Skorupan 7(Manev 8), Prokić 8.5.

OMLADINAC: Jagodić 6, Lukić 6, Savić 5, Lukić 5, Stoisavljević 5, Mirosalvljević 6, Hakač 6, Džepina 6, Pejčinović 6, Stefanović 5(Ćeran 5), Jelić 5(Milovanović -)

Igrač utakmice: Prokić Alksandar, ocena 8.5

Mitrovčani su prikazali još jednu odličnu partiju i zasluženo ostvarili sedmu pobedu u prvenstvu. Raspoloženi fudbaleri Radničkog su prikazali lep i dopadljiv fudbal i još jednom potvrdili da su bez premca u Vojvođanskoj ligi. Odlična ekipa Omladinaca iz Novih Banovaca, odolevala je žestokim i silovitim napadima domćeg tima, sve do 75. minuta utakmice.
U 75. minuti posle brze i uigrane akcije, mladi Đurđević silovito je prodro po levoj strani u kazneni prostor gostiju, gde ga odbrana gostiju ruši. Siguran sa bele tačke, bio je kapiten domaćih Prokić. 1:0 za Radnički i euforija i slavlje na novim pokrivenim tribinama prepunog stadiona u Hesni.
Dok su se domaći navijači još radovali, u sledećoj minuti, još jedan silovit napad Hesneraca. Ponovo kapiten Prokić dovodi do delirijuma navijače Radničkog, koji su sa ovom pobedom skoro sigurno jesenji prvaci Vojvođanske lige-Zapad.
Uprava kluba na čelu sa predsednikom Matićem održala je obećanje i navijači Radničkog su sedeli na prelepim pokrivenim tribinama i novim plastičnim stolicama. Stadion u Hesni sa pokrivenom polukružnom, metalnom konstrukcijom, je jedan od najlepših i najsavremenijih u Sremu. Kada se postave reflektori koji su u planu, balon sala i kada se adaptrira još jedna svlačionica u hali bivše fabrike FUDIN, čitav kompleks će dobiti izgled savremenog sportsko-poslovnog kompleksa. Na tome svi članovi Radničkog mogu biti neizmerno ponosni.

You may also like