Sremska Mitrovica – Stadion u Hesni: gledalaca 150.
Vreme za igru: kišovito, teren vlažan i klizav.
Glavni sudija: Grbatinić Stevan iz Adaševaca
Pomoćnici: Softić Alen i Grozdanić Branislav
Delegat utakmice: Momić Dušan
Strelci:Bojić u 16., Đurđević u 32. i Vasiljević u 75. minuti za Radnički, a Kupelica u 13. i Đurić u 40. minuti za Prvi maj..
Žuti karton: Vasiljević iz Radničkog i Đokić iz Prvog maja.

RADNIĆKI: Šivoljicki 7, Milačić 7, Bojić 8, Bosančić 8, Mijić 7, Ninković 8, Đurđević 8(Ivić 7), Cvijetić 8,(Ristić 7), Vasiljević 8.(Ognjanović-), Skorupan 8, Živanović 8.

PRVI MAJ: Arsenović 5, Butica 6, Milošević 6, Marković 6, Đokić 5, Đurić 6(Jež-), Nedić 6(Radišić-), Roknić 6, Novaković 6, Kupelica 6, Kordulop 6.

Igrač utakmice: Skorupan Damir, ocena 8.

Mitrovački Radnički nastavio je u pobedonosnom ritmu i ostvario je petu uzastopnu pobedu protiv tradicionalno neugodih Rumljana. Fudbaleri Radničkog su prikazali dopadljiv fudbal, prepun uigranih akcija i prelepih poteza i pokazali da je kriza sa starta prolećnog dela, samo prošlost.
Ponovo su napadači Radničkog bili raspoloženi i stvarili su dosta prilika za gol. Gosti iz Rume su iako oslabljnei bez standardnog golmana Delića i vođe navale Sikirice, pružili su žestok otpor i prilićno namučili Hesnerce.
Ovaj peti trijumf i dobru igru igrači Radničkog su posvetili svom kapitenu Saši Prokiću, koji je opravdano bio odsutan sa utakmice, zbog svoje svadbe i venčanja.
Fudbaleri Radničkog, stručni štab i uprava kluba posle utakmice nastavili su slavlje na svadbi kapitena Prokića, a u ranim jutarnjim satima čula sa pesma članova Radničkog: „Nemože nam niko ništa jači smo od sudbine“.
U subotu 28. maja posle dugih 55 godina, Radnički ponovo gostuje u Bačkoj Palanci, gde ga dočekuje renomirani Fudbalski klub Bačka. Stević Jovica.

You may also like