Posle odigrane košarkaške utakmice u Pančevu gde su košarkaši Srema poraženi od ekipe Dinama, novinar radio Ozona u razgovoru sa trenerom KK“Srem“.
Predrag Petković- Nezadovoljan sam kada je u pitanju gostoprimstvo I tok odigravanja utakmice. Domaća ekipa vršila je neprestan pritisak na sudije, koje su pod tim uticajem od samog početka utakmice postavile visoke i veoma čudne kriterijume, pa su tako za svega par minuta dosudile tri lične greske, jednom od kljucnih igraca Srema, Đorđiću, koji je usled nastale situacije na ovoj utakmici proveo svega 16 minuta na parketu i postigao samo 6 poena.
Petković ističe da se njegova ekipa nije snašla u takvim uslovima –“Za klasu bolji, nasi igrači izgubili su strpljenje i nerve i šutirali iz loših pozicija.Kada se na to doda veoma slab procenat šuta sa linije slobodnih bacanja, čak deset prekršaja više u korist domaćina, igrači su ipak morali kući sa neugodnim porazom”.
Ekipa Dinama iz Pančeva ipak je „filijala“ ekipe Tamisa koja se takmiči u višem rangu, pa mozda i tu treba tražiti razlog ove situacije.
U sledećem kolu KK“Srem“ dočekuje Crvenku u PSC Pinki(subota 18h), kada bi na poluvremenu Mitrovačka publika trebalo da pozdravi kadetsku šampionsku ekipu – KK“Srem“

Milivoj Savčić

Možda Vam se svidi i