Komedija „Jače smo od sudbine“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 20. aprila u pozorištu „Dobrica Milutinović“ sa početkom u 20 : 00  časova biće prikazana komedija Vanje Bulića „Jače smo od sudbine“.

Režija: Alek Rodić
Igraju:Sanja Pešić, Aleksandra Andjelković i Saša Pantić.

„Jače od sudbine“ je u pravom smislu reči – urnebesna komedija, nalik najboljim francuskim vodviljima, ali smeštenim u današnju Srbiju. Pevačica narodne muzike i istaknuta glumica nadju se u isto vreme u Ministarstvu kulture sa istom namerom – da dobiju nacionalnu penziju. Silom prilika, ostanu same u jednoj kancelariji i saznaju da samo jedna od njih dve može da dobije nacioinalnu penziju. Tada počinju medjusobna prozivanja, podmetanja, dokazivanja koja je od njih dve veći umetnik, pa gledalac postaje talac njihovog komičnog sukoba, svedok sudara dva suprostavljena sveta, dva shvatanja života, dva razumevanja sadašnjosti i puta u budućnost. Sve je protkano pitkim humorom (bez ijedne psovke ili grube reči), pesmom i igrom. Dodatnu zabunu u celu priču unosi pisar Pera, koji povremeno ulazi u kancelariju, diveći se umetnicama, a one su u jednom trenutku pomislile da je Pera ministar kulture. Svaku predstavu gledaoci uz buran smeh dočekuju na nogama. „Jače od sudbine“ je komedija koja okrepljuje i daje nadu da i suprostavljeni svetovi kad se udruže mogu da pronadju pravi put.

Cena ulaznice: 500 dinara.

Cena paketa ulaznica za predstavu „Jače smo od sudbine“ (500 din.) i Kocert „Panononsko mediteransko veče“ (500 din.) je 800 dinara

You may also like