Predstava „Šta me snađe“ ponovo pred mitrovačkom publikom

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Predstava „Šta me snađe“ biće odigrana u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici u subotu, 8. decembra sa početkom u 20:00 časova.

Naša popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonista ove fantastične predstave nastale iz pera Nebojše Romčevića, ako ne najboljeg, sigurno jednog od najboljih scenarista današnje Srbije.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine.

U predstavi, Anđelka je jedna mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Tekst za ovu odličnu komediju je napisao Nebojša Romčević, a režiju je uradio poznati glumac i režiser Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Prodaja ulaznica na blagajni pozorišta.
Cena ulaznice je 1.000 dinara.

Možda Vam se svidi i