Sremska Mitrovica – U subotu, 27. maja sa početkom u 12 časova na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava za decu pod nazivom „Iscepana bajka“.

O predstavi:
Deca vole da se druže sa piscima koji pišu za decu, jer sva deca vole da slušaju ili čitaju bajke. Ponekad se desi da se pocepaju listovi, išaraju, i ne vrate na mesto. Pisac je uočio da zbog dečije nemarnosti, iscepana knjiga može biti veliki problem!

Iznenada, druženje sa piscem prekida Beli Zec iz „Alise u zemlji čuda“, a za njim i Snežana iz bajke „Snežana i sedam patuljaka“ i tu počinje „Iscepana bajka“.

Beli Zec i Snežana su izleteli iz svojih bajki i traže pisca, jer su ubeđeni da ih je On izbacio iz njihovih bajki! Beli Zec je na čudnovat način zauzeo Snežanino mesto, da živi i da se stara o patuljcima, a Snežana je ostala bez svoje bajke…

Iz niza komplikovanih i komičnih situacija, kroz takmičenje u poznavanju bajki, uz mnogo muzičkih numera i koreografija … publika i pisac će uspeti da razmrse „zapetljano“ stanje i sve vrate na svoje bajkovito mesto!

Ulaz: 200 dinara.
Informacije: 022/615-115.

Možda Vam se svidi i