„Maša i Medved“ na sceni mitrovačkog pozorišta

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na Velikoj sceni mitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u subotu, 18. marta sa početkom u 12 časova biće odigrana predstava za decu „Maša i Medved“.

Mala nestašna Maša koja živi u šumi sa svojim najboljim prijateljem Medom i ostalim životinjama slavi rođendan, Meda je otišao da svima podeli pozivnice za žurku za Mašin rodjendan, ali pojavljuje se Bocko Zlocko koji želi da se osveti Maši i Medvedu što su prošle godine na isti taj dan pozvali celu šumu da dođe, osim njegove sestrice Bockice Zlockice i tako zaleđuje celu šumu. Ali pošto Bocko Zlocko ipak nije toliko zao kao što se predstavlja, on deci otkriva tajnu kako mogu da odlede Mašu i Medu. Na kraju, uz pomoć drugara, kroz pesmu i smeh, oni smisle način kako da pobede Bocka Zlocka i odlede šumu.

Predstava „Maša i Medved“ je edukativnog karaktera, namenjena najmladjima. Maša i Meda kroz predstavu uče decu da je ljubav i smeh najjače oružje protiv zla koje nas okružuje, što je u ovom slučaju lik Bocka Zlocka. Predstavu je režirao I napisao Saša Pantić, kostime je uradio Bojan Cetković, a muziku Milan Sudžuk. Uloge tumače Srna Kuzmanović, Aleksandar Radević i Andrija Kovač.

Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 200 dinara. Informacije i rezervacije ulaznica na telefon 022-615-115.

You may also like