“Tramvaj zvani želja” 8. marta u pozorištu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pozorište „Dobrica Milutinović“ iz Sremske Mitrovice vas poziva da na najlepši način proslavite Međunarodni praznik žena uz predstavu “Tramvaj zvani želja” Zvezdara teatra.

U utorak 8. marta sa početkom u 20:00 časova na Velikoj sceni “Pozorišta “Dobrica Milutinović” čeka vas dramatična i teška priča o nesrećnoj Blanche DeBois koja dolazi u posetu sestri Stelli i njenom suprugu, Poljaku koji se dijementralno razlikuje po karakteru ali i životnoj filozofiji od nežne, krhke i nesigurne Blanche, bivše južnjačke lepotice koja kako priča odmiče sve dublje i dublje tone u ponor sopstvenog tragičnog života, opet je u žiži javnosti zahvaljujući Zvezdara teatru i reditelju Stefanu Sabljiću.

3

Divljeg i nasilnog Stanleyja je na sceni dočarao Ivan Jevtović dok su se u ulogama Blanche i njene sestre Stelle našle Jelena Đokić i Paulina Manov. Ne smemo da zaboravimo ni briljantnog Bojana Dimitrijevića koji je maestralno i sa šarmom odigrao lik Miča, Stanleyjevog drugara i kolegu koji se zaljubljuje u neobičnu i glamuroznu Blanche.
„Ne smemo verovati jedni drugima. To je jedina odbrana od izdaje” Tenesi Vilijams.

4

Igraju:
Jelena Đokić, Blanš
Paulina Manov, Stela
Ivan Jevtović, Stenli
Bojan Dimitrijević, Mič
Duško Ašković, Pablo/Doktor

5

Karte po ceni od 800 dinara možete kupiti u sekretarijatu Pozorišta ili rezervisati putem telefona 022/615-115.

You may also like