„Slučajni perverznjak“ gostujuća predstava u Pozorištu „Dobrica Milutinović“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na repertoaru Pozorišta „Dobrica Milutinović“ sledeće nedelje nalazi se predstava „Slučajni perverznjak“ autora i reditelja Gorana Grgića. Reč je o gostujućoj predstavi Gradskog kazališta „Joza Ivakić“ iz Vinkovaca. Predstava će biti izvedena na Velikoj sceni mitrovačkog Pozorišta u utorak, 18. oktobra sa početkom u 20 časova.

dsc_0042

Humoristička monodrama „Slučajni perverznjak“ je životna priča o sazrevanju. Svetsku premijeru je doživela 2005. godine u Njujorku, i otada je igrana u 14 zemalja, na 4 kontinenta, a sad je stigla i u Srbiju. „Slučajni perverznjak“ je zabavan tekst, no uprkos tome, ili upravo zahvaljujući tome, govori o ozbiljnim stranama naizgled bezazlene priče o zavisnosti od pornografskih filmova. To je jednako priča o odrastanju, upoznavanju seksualnosti i uklapanju u „normalan“ život. Uz dobru dozu lascivnosti i još više humora, „Perverznjak“ dira svačiju uspomenu, pa tako nudi način na koji porok ostaje po strani od glavne matice vlastitog života. Tek po strani – koliko god se borili, porok odnosno zavisnost ostaje.

dsc_0067

Predstava je urađena po tekstu Endrjua Gofmana, režiju potpisuje Goran Grgić, a u glavnoj ulozi je Vladimir Andrić. Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 400 dinara, a za učenike, studente i penzionere 200 dinara.

Informacije i rezervacije na telefon: 022/615-115.

 

You may also like