Promocija knjige „7524 – Preporod Srbije“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U organizaciji Književne zajednice Sremska Mitrovica, u svečanoj sali Srpskog doma, biće upriličeno Predstavljanje knjige „7524 – Preporod Srbije“ autora Željka Vojinovića.

2111326
Promocija knjige zakazana je za sredu, 25. maj, sa početkom u 18 časova.

Knjiga u stvari predstavlja predlog ljudima kako da urede svoje živote, a tako i državu. Autoru je za ovo bilo potrebno osam godina različitih istraživanja. Knjiga “7524 Preporod Srbije” nije politički orijentisana. Autor Željko Vojinović tvrdi da Srbi treba da se vrate na Kosovo i da je apsolutno moguće da srpski i albanski narod žive zajedno. O tome kako je to moguće, objašnjeno je u knjizi.

Naslov Preporod Srbije 7524 označava godinu po starom kalendaru, po novom kalendaru to je 2016. nove ere. Ova godina, dakle, predstavlja budućnost u odnosu na vreme kada je knjiga završena i objavljena, 7523, odnosno 2015. godine. Knjiga 7524 sadrži plan reorganizacije Srbije u svim oblastima života.

Na promociji učestvuju: Željko Vojinović, Mirjana Marković, Hristo Petreski, Trajče Kačarov, Branko Dragaš, Svetlana Sabo, Aco Pantić, Slavica Jefimija Sredojević, Milisav Petković, Karlo Astrahan.

Možda Vam se svidi i