„Prevaranti u suknji“ u mitrovačkom pozorištu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici u nedelju, 25. septembra sa početkom u 20 časova biće odigrana predstava pod nazivom „Prevaranti u suknji“, urađena po tekstu Kena Ludviga.

Reč je o gostujućoj predstavi Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca, renomirane pozorišne ustanove u Srbiji. Drama je samo u SAD doživela preko dvadeset i pet različitih postava, i prevedena na više od dvadeset jezika.

plakatprevaranti2014-1

Glavni junaci predstave su Džek i Leo, dvojica nezaposlenih engleskih glumaca, koji pokušavaju uspeti u Americi izvođenjem scena iz Šekspirovih dela. U trenutku očaja, na ivici da odustanu od glumačke karijere, saznaju da jedna stara i vrlo bogata gospođa traži svoje rođake koji su se kao deca odselili u Englesku. Tada smišljaju plan da se staroj bogatašici predstave kao njeni izgubljeni rođaci i na taj način preuzmu njeno nasledstvo. Stvari se međutim komplikuju kada naši junaci saznaju da gospođa zapravo traži svoje nećakinje, pa odlučuju da se preobuku u žene…

Režiju predstave je radio Milić Jovanović, adaptaciju teksta Nebojša Bradić. U predstavi igraju: Dušan Stanikić, Katarina Mitrović, Đorđe Simić, Ana Todorović Dialo, Nikola Milojević, Marina Perić Stojanović, Zdravko Maletić i Čedomir Štajn.

prevaranti333-1

Cena ulaznice je 500 dinara, a za učenike, studente i penzionere 250 dinara. Sve informacije možete dobiti na telefon 615-115.

Možda Vam se svidi i