Festival elektronske muzike u Rumi – The Spectrum III – Syndrome

Od strane Ozon
0 komentar

RUMA – Treću godinu za redom, zimski festival u Rumi pod nazivom The Spectrum se nastavlja!

Serijal žurki elektronske muzike pod nazivom „Spectrum“ se nastavlja i ovog meseca u rumskom Domu Omladine na radost mnogobrojnih posetilaca oduševljenih prethodnim žurkama.

Iza nas su dve tematske žurke, a u novoj epizodi The Spectruma-a 24. decembra očekuje nas techno zvuk. Za dobru atmosferu i kvalitetan izbor zaduženi su Ilija Đoković, mladi DJ koji je dospeo u sam vrh domaće techno scene. Ilija je već poznat rumskoj publici po nastupu na FoamFest-u. Kakav bi to bio ugođaj bez techno DJ dame Kristine Lalić koja je na sceni prisutna više od 10 godina i bavi se isključivo autorskim radom koji se može opisati kao muzičko-atmosfersko underground putovanje. Pored njih nastupiće mladi umetnik LK koji je na samom početku svoje karijere i eksperimentisanja različitih žanrova od neurofunka do techna.

Organizatori ovog festivala – ECOrganization Ruma i Chameleon pomeraju granice tehničkom produkcijom svakim narednim izadnjem festivala, stoga možemo očekivati da će predstojeći događaj biti potpun muzički, zvučni i vizuelni ugođaj za sve posetioce.

VIŠE INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI OVDE.

You may also like