Za vikend Foamfest u Rumi

Rumski Foamfest, najveći festival elektronske muzike u Sremu, održaće se u subotu, 1. avgusta, na dobro poznatoj lokaciji – sportskim terenima „Breg“ u Rumi, sa početkom u 21 čas, i trajaće do ranih jutarnjh časova.

Oni koji su većposećivali ovaj muzičko – vizuelni spektakl znajuda ECOrganization, organizator ove manifestacije, ne propušta priliku da priredi nezaboravani jedinstven spektakl kroz sklop sjajne muzike, vrhunske vizuelizacije i ogromne količine pene za kupanje, koja predstavlja savršenu zabavu za vrele letnje dane.

FF-001

Na velikoj bini ovogodišnjeg festivala, obožavaoce elektronske muzike čeka pravo uživanje! Pored brojnih domaćih majstora ove muzike, moći će da prisustvuju i nastupu dva svetski poznata izvođača – Niki Belluci i Bang La Decks!
Niki Belucci, mađarska DJ house zvezda čija je muzika prožeta primesama erotike, kao i sama izvođačica, oduševiće publiku svojim upečatljivim i energičnim nastupom. Ova dama, čuvena u svetu elektronske muzike, hara scenom već 13 godina, te ne postoji deo sveta u kojem poznavaoci dobrog provoda nisu upoznati sa njenim radom. Niki je više puta nominovana za najboljeg ženskog DJ-a nasvetu.

NIKI BELUCCI

Drugi izvođač koji će sigurno oduševiti goste festivala jeste grčki duo Bang La Decks – dvojac koji neumorno ređa hitove – kako na Balkanu, tako i širom sveta, jer je njihov jedinstven i stil koji uključije i tradicionalni grčki melos oborio sa nogui najveće majstore house muzike. Čuveni hitovi kao što su “Kuedon“,“Utopia“ i “Zouka” rapidno su osvojili simpatije fanova širom sveta, ali i obeležili najbolje letnje provode.

Pored Niki Belluci i Bang La Decks, u subotu će nastupiti i popularni domaći DJ-evi, kao što su Dima u back2back setu sa kolegom Stolle-tom, perspektivni novosadskiproducent Jericho Ismael, ali i rezidenti Osaka Vibe, bez kojih ne može da prođe nijedan RU:FoamFest. Ove godine, njihov nastup će biti drugačiji nego oni na koje je publika navikla, pa će tako celokupno izvođenje propratiti video sadržaj, specijalni efekti, ali iinteresantni gosti.

BANG LA DECKS

Prošle godine, na najvećoj žurci u Vojvodini, provelo se više od 5000 mladih dok se ove godine očekuje da brojka bude još veća.
Ulaznice za ovaj nesvakidašnji događaj, do kraja jula, možgu se nabaviti po ceni od 699 dinara, dok će na sam dan održavanja žurke cena biti 999 dinara.
Sve informacije o događaju mogu se naći na sajtu festival – www.foamfest.rs.

FF-002

You May Also Like