Sremska Mitrovica – U subotu 21. februara očekuje nas svirka, benda Kofein. Svirka će biti održana u Cherokee BAR-u u Sremskoj Mitrovici.
Koncert počinje od 21h.

Kofein je bend koji predstavlja nastavak autorskog rada trojice muzičara nakon prestanka rada i/ili neaktivnosti bendova u kojima su ranije svirali.

Goran Blagojević (bubanj i prateći vokal) , je uporedo sa aktivnim radom kao sound engineer bendova Vrelo i IQV (i saradnje sa mnogim drugima, kako bendovima, tako i na raznim festivalima širom EX YU), svirao bubanj u mnogim više ili manje poznatim metal/punk/rock i pop bendovima. Zajedno sa Goranom K. i Nemanjom V. je bio član punk benda Škart iz Rume. Goran Kovačević je gitarista i vokal pomenutog benda Škart koji je svojevremeno u punk krugovima bio izuzetno aktivan bend i sa kojim je snimljen jedan promo album pre par godina. Dalji rad sa Goranom B. nastavlja u bendu Tribute To Kud Idijoti, koji je formiran nakon smrti pevača Kud Idijota, Tuste. U bendu Kofein svira bass gitaru i peva neke glavne i većinu pratećih vokala. Nemanja Velimirović (gitara, glas) je autor većine pesama u bendovima u kojima je svirao. One Big Hell, Breathe, Zaipods i još mnogo drugih bendova u poslednjih 15 godina su se zbog različitih razloga rasformirali i nažalost prestali sa radom. U Kofeinu svira gitaru i peva i bavi se home recording-om za svoje i druge bendove.

Uporedo sa autorskim pesmama, Kofein na koncertima izvodi obrade poznatih radijskih hitova sa Ex Yu prostora i svetskih hitova u svom fazonu. Debi album benda Kofein možete očekivati tokom 2015. godine
https://www.facebook.com/kofeincaffeine
https://www.facebook.com/CaffeineKofein
http://caffeine-kofein.com/

Možda Vam se svidi i