Sremska Mitrovica – U toku narednih dana u sremskomitrovačkom pozorištu “Dobrica Milutinović” biće održano nekoliko projekcija filma i predstava za decu i odrasle.

U subotu, 7. marta sa početkom u 12:00 časova na velikoj sceni pozorišta biće održana predstava za decu „Moj mali poni“.

U subotu, 7. marta sa početkom u 20:00 časova na velikoj sceni pozorišta biće održana premijera predstave „Ožalošćena porodica“.

U petak, 13. marta sa početkom u 20:00 časova na velikoj sceni pozorišta biće održana prva repriza predstave „Ožalošćena porodica“.

U subotu, 14. marta sa početkom u 12:00 časova na velikoj sceni pozorišta biće održana predstava za decu „Maša i meda“.

U ponedeljak, utorak i sredu, 16, 17, 18. marta velikoj sceni pozorišta biće održana projekcija filma „BIĆEMO PRVACI SVETA“.

bicemo prvaci sveta

U četvrtak, 19. marta sa početkom u 20:00 časova na velikoj sceni pozorišta biće održana gostujuća predstava Narodnog pozorišta u Beogradu pod nazivom „Mali bračni zločini“.

U petak, 20. marta sa početkom u 20:00 časova na velikoj sceni pozorišta biće održana druga repriza predstave „Ožalošćena porodica“.

U subotu, 21. marta sa početkom u 12:00 časova na velikoj sceni pozorišta biće održana predstava ze decu pod nazivom „Ljute ptice“.

U petak, 27. marta na velikoj sceni pozorišta sa početkom u 20:00 časova na Međunarodni dan pozorišta i dan pozorišta „Dobrica Milutinović“ održaće se svečana akademija povodom, 70 godina pozorišta „Dobrica Milutinović“.

Možda Vam se svidi i