Sremska Mitrovica – U organizaciji Studija za kreativni razvoj dece „Piccolo“, u subotu, 14. juna u Specijalnom rezervatu prirode „Zasavica“, sa početkom u 16:00 časova, biće održan „PiccoloSunFest“.

Po prvi put, posetiocima će se predstaviti svi članovi „Piccola“, kako muzičkog zabavišta i hora, tako i škole klavira, školice sporta, škole pop pevanja „Piccoline“ i baletskog studija „Piccolo“, koji će izvesti „Labudovo jezero“.

Dušanka Gavrilović, iz „Studija za kreativni razvoj dece „Piccolo“, je gostujući u radiju „Ozon“ rekla da je osnovni cilj „PiccoloSunFest-a“ da se u jednom danu i na jednom mestu okupe sva deca, članovi „Piccola“, kako bi se uz druženje i zabavu predstavili jedni drugima na najbolji mogući način.

„Ovo je prilika da se družimo i da provedemo jedan dan zajedno, a isto tako i prilika da jedni drugima pokažemo svoja znanja“, rekla je Dušanka, koja je dodala i da će se u subotu, 14. juna predstaviti i deca iz vrtića „Stonogica“ ali i da će posetioci premijerno moći da čuju pesmu koja će se naći na CD-u, koji Studio za kreativni razvoj dece „Piccolo“ sprema za početak jeseni.

Možda Vam se svidi i