Sremska Mitrovica – U organizaciji Studija za kreativni razvoj dece „Piccolo“, u subotu, 14. juna u Specijalnom rezervatu prirode „Zasavica“, sa početkom u 16:00 časova, biće održan „PiccoloSunFest“.

Po prvi put, posetiocima će se predstaviti svi članovi „Piccola“, kako muzičkog zabavišta i hora, tako i škole klavira, školice sporta, škole pop pevanja „Piccoline“ i baletskog studija „Piccolo“, koji će izvesti „Labudovo jezero“.

Dušanka Gavrilović, iz „Studija za kreativni razvoj dece „Piccolo“, je gostujući u radiju „Ozon“ rekla da je osnovni cilj „PiccoloSunFest-a“ da se u jednom danu i na jednom mestu okupe sva deca, članovi „Piccola“, kako bi se uz druženje i zabavu predstavili jedni drugima na najbolji mogući način.

„Ovo je prilika da se družimo i da provedemo jedan dan zajedno, a isto tako i prilika da jedni drugima pokažemo svoja znanja“, rekla je Dušanka, koja je dodala i da će se u subotu, 14. juna predstaviti i deca iz vrtića „Stonogica“ ali i da će posetioci premijerno moći da čuju pesmu koja će se naći na CD-u, koji Studio za kreativni razvoj dece „Piccolo“ sprema za početak jeseni.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik