Sremska Mitrovica – Mitrovački Radnički u subotu 15. marta startuje u prolećnom delu prvenstvu Srpske lige grupa Vojvodina.
U goste Hesnercima dolazi stari rival, Bačka iz Bačke Palanke, trenutno trećeplasiran tim na tabeli Srpske lige i veliki dužnik Hesneraca iz jesenjeg dela prvenstva.

Svi u klubu su spremni za početak prevenstva. Povređenih i kažnjenih nema.
„Igrači i stručni štab su spermni i orni za subotnju utakmicu“, reči su ambicioznog sporstkog direktora Saše Stojkovića, koji je neumorno radio čitav pripremni period.

U klubu je sve spremno za start. Poslednja provera i pobeda protiv Banata iz Zrenjanina, a pre svega dobra igra i zalaganje igrača, ulivaju nadu i povrenje u ovaj tim Radničkog, čija je snaga zasnovana na koletivnoj igri i zajedništvu.

Trener Sveta Petković obećava pre svega borbenu igru i zalaganje, a rezultat će doći sam po sebi.
„Od prvog minuta napašćemo renomirane Palančane i u sportskoj igri želimo da sa pobedom uhvatimo priključak u borbi za najviši plasman“, rekao je Petković.

Posle zimske pauze oživeli su tereni u Hesni.
Omladinci Radničkog koji se takmiče u kvalitenoj ligi Vojvodine u nedelju 16. marta sa početkom u 11 časova dočekuju tim Donjeg Srema iz Pećinaca.
Hesnerci sa nestrpljenjem očekuju fudbalski vikend i početak borebe za bodove. Sve kategorije mitrovačkih crveno-belih, od petlića i pionira pa do seniora u ovoj godini ispisuju najelpše stranice svoje klupske istorije i renesansu hesnerskog kluba i fudbala u Hesni.

You may also like