Jelen Top 10 turneja u Sremskoj Mitrovici 15. aprila

Sremska Mitrovica – Jelen Top 10 je okupila najbolje R’n’R bendove i kreće u pohod na 10 gradova Srbije, i šire! Jelen Top 10 će od aprila do sredine juna najširoj publici približiti savremeni domaći zvuk uz specijalne goste iz regiona.

Neke lokacije na prošlogodišnjoj turneji koja je obeležila koncertnu sezonu i nadaleko odjeknula, bili su premali za sve koji su željno iščekivali ovaj R’n’R karavan u svom gradu. Zato su prostori za ovogodišnji Jelen Top 10 muzički pohod birani pažljivije – za još širu publiku. Nova sezona podrazumeva i nova pravila – koncerti će uglavnom biti besplatni!
“Ove godine očekujemo još bolji provod i sjajne svirke. Ono što je jako važno je da će i lokalni mladi bendovi u usponu imati priliku da nastupe kao predgrupe najafirmisanijim domaćim bendovima!”, poručila je Ana Konjović, voditeljka emisije Jelen Top 10.
,,Nema stajanja, jer rokenrol definitivno treba da živi u Srbiji“, izjavio je Lazar Sakan na kraju prošlogodišnje turneje, i stajanja, zaista, nema!

Prva stanica ovogodišnje rokenrol avanture je Šabac i sala Doma Vojske, čija će vrata biti otvorena za 1500 ljudi, a Jelen Top 10 karavan se nakon samo dva dana seli u Sremsku Mitrovicu u salu SPC Pinki gde će obradovati čak 2500 ljubitelja rokenrola!

You May Also Like