Noć knjige 16. decembra

Sremska Mitrovica – Pod sloganom „Budni uz knjigu“, izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“, peti put organizuju manifestaciju “Noć knjige“, koja će se ove godine održati i u našem gradu.

Manifestacija koja za cilj ima popularizaciju knjige i čitanja održaće se u petak 16. decembra 2011. godine, od 18;00 do 24:00 sati na 8 lokacija u Beogradu i još 8 gradova u Srbiji, u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu i Sremskoj Mitrovici. Svojevrsni festival knjige pored kupovine po sniženim cenama, posetiocima manifestacije nudi i druge zanimljive sadržaje.

Ljubitelji pisane reči, samo u okviru ovog događaja, biće u prilici da kupe knjige različitih žanrova po niskim cenama, a u ponudi će biti i akcijska prodaja dvd-a, galanterije, muzičkih cd-ova, knjiga na stranim jezicima i drugih artikala koji se nalaze u ponudi, saopštili su organizatori.

U tradicionalno dobroj atmosferi sve posetioce očekuju brojni popusti i pokloni pri svakoj kupovini. U okviru Noći knjige sa vama će se družiti brojne poznate ličnosti i domaći pisci koji će potpisivati svoje knjige.

You May Also Like