Sremska Mitrovica – Koncertom bendova Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni program, Bjesovi i Nežni Dalibor u subotu, 23. aprila, u klubu „Rupa” u Sremskoj Mitrovici, nastavlja se Jelen Top 10 turneja koja će u naredna tri meseca obići više od 15 gradova Srbije.

Ulaznice za koncert Jelen Top 10 turneje u Sremskoj Mitrovici mogu se nabaviti u pretprodaji po ceni od 400 dinara u Kafeu „Čelik”, a na dan koncerta cena karata biće 500 dinara.
Jelen Top 10 turneja okupila je naše najbolje rok i pop bendove, a tokom cele turneje sviraće Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša i Bjesovi. Ostali izvođači će se menjati od grada do grada, tako da će se u listu učesnika Jelen Top 10 turneje upisati sastavi poput: Veliki prezir, Nežni Dalibor, Hypnotized, Obojeni program, Goribor, Blok out i drugi.

Aprilski deo turneje će, pored Novog Sada, Kragujevca, Čačak i Sremske Mitrovice obuhvatiti Leskovac i Pančevo, a do kraja juna proći će kroz čitavu Srbiju. U Beograd turneja stiže u maju i prirediće dva velika koncerta sa po tri benda.

You may also like