Predstava „Priča se po gradu“ na sceni mitrovačkog pozorišta

Sremska Mitrovica – U četvrtak, 10. maja sa početkom u 20:00 časova u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava pod nazivom „Priča se po gradu“.

Intrigantna komedija, „Priča se po gradu“ u režiji Staše Koprivice, govori o tome kako jedan zlobni trač može da preokrene živote čak četiri žene naglavačke…

Nina, njena ćerka Maja i Majine drugarice, Dunja i Koka, provode svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu, u dokolici isprobavajući najčudnije tretmane, kreme i ulja, uspevajući da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje.

Njihovu ustaljenu svakodnevicu prekida trač o navodnom neverstvu Majinog muža, koji se širi gradom…

Klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava a višedecenijsko žensko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.
„Priča se po gradu“ je komad o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu, i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama.

Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scene je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski.

Cena ulaznice je 900 dinara.
Informacije i rezervacije karata na 615-115

You May Also Like