Održano Poetsko scensko veče Željke Avrić

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na zadovoljstvo ljubitelja pisane reči, dramske umetnosti i muzike sinoć je u pozorištu „Dobrica Milutinović“ održano Poetsko scensko veče Željke Avrić.

U programu su učestvovali članovi Ustanove za negovanje kulture Srem, Centra za kulturu „Sirmiumart“ zajedno sa svojim horom, Ognjen Nikolajević iz Muzičke škole „Petar Krančević“, Gordana Lukić iz Dramskog studija „Gartel“ i naravno pesnikinja Željka Avrić.

U atmosferi koja je bila dosta prisnija od one na koju je publika navikla, uz pratnju muzike i jakih emocija koje su napunile pozorišnu salu izgovarani su stihovi naše nagrađivane pesnikinje, pa su se tako nizale pesme „Usud“, „Golubica“, „Molitva“, „Raspeće“, „Pomirenje“…

Na ideju da se organizuje jedno takvo kulturno dešavanje, priznaje Avrić, došlo se sasvim spontano, a realizovano je i ispraćeno bolje od očekivanog.

„Doživeti ovako jedno lepo veče u sopstvenom gradu je samo za ponos i zadovoljstvo, nadam se da je publika uživala u programu onoliko koliko smo i mi koji smo u njemu učestvovali“, rekla je Avrić.

You may also like