Sremska Mitrovica – U sremskomitrovačkom Pozorištu „Dobrica Milutinovic“ u ponedeljak 27. aprila počinju projekcije filmova. U ponedeljak i utorak biće prikazana tri filma u nekoliko različitih termina.

Ponedeljak 27. april
Sunđer Bob Kockalone na suvom 3D u 16:30
Ničije dete u 18:30
Paklene ulice 7 u 20:30

Utorak 28. 03. 2014.
Sunđer Bob Kockalone na suvom 3D u 16:30
Sunđer Bob Kockalone na suvom 3D u 18:30
Paklene ulice 7 u 20:30

Ulaz: 250 din
Informacije na broj 615-115
Sunđer Bob Kockalone na suvom

original_sundjer_bob_kockalone_film_sundjer_na_suvom_3d_1429091473

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad.
Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.
Ničije dete

nicije dete

U rano proleće 1988, duboko u planinama Bosne i Hercegovine, lovci među vukovima pronalaze divljeg dečaka. Ne znaju ko je, pa dečak nasumično dobija ime Haris, a lokalne vlasti ga po hitnom postupku šalju u centralno sirotište SFRJ u Beogradu.
Paklene ulice 7

FF7_final_RS_plakat

Džejms Van režira ovo poglavlje izuzetno uspešnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce: Mišel Rodrigez, Džordanu Bruster, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Elsu Pataki i Lukasa Bleka. Njima će se pridružiti i internacionalne akcione zvezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi, Natali Emanuel i Kurta Rasela.

Možda Vam se svidi i